ANKARA FASIL MEKANLARI BAHÇELİEVLER

blog yazısı ekle !

ANKARA FASIL MEKANLARI BAHÇELİEVLER

Ankara Bahçelievler modern Ankara'nın gelişen yüzü olmuştur. Ama yine de fasıl mekanları anlamında değişen pek bir şey olmadığını belirtmemizde fayda vardır. Bahçelievler az öncede belirttiğimiz gibi modern Ankara ve fasıl mekanlarını tek kare içerisinde buluşturan nadir semtlerden biri olmuştur. Uzun süredir değişimin ve gelişimin merkezi olan Bahçelievler, Ankara Fasıl Mekanları denildiği zaman akıllara gelen önemli semtlerden biridir.



Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Ankara birçok açıdan yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapan bir şehir konumundadır. Diğer bir yandan fasıl mekanları da birçok kişinin geçmişten beri ilgisini çeken mekanlar olarak varlıklarını sürdürmektedir. İşte tam da bu anlamda Ankara Fasıl Mekanları Bahçelievler lüks ve zenginlik ile geçmişi tek bir noktada birleştiren nadir mekanlardan biri olmuştur.

Ankara Fasıl Mekanları Bahçelievler her zaman ilgi çekici mekanlardan olmuştur. Klasik müzik, modern müzik ve daha birçok müziğin bulunduğu fasıl mekanları değişik yem ek türlerini de içerisinde barındırarak çok geniş kitlelere fasıl hizmeti verebilmektedir. Fasıl mekanlarının en büyük avantajlarından biri de çok geniş kitlelere bu hizmeti sorunsuz olarak verebilmektir.